使用天數:481天
賣文女孩 tiffatalogue
博客簡介

賣文女孩tiff哥

最新文章
熱門文章
推薦該博客文章
  • 12914
    累積瀏覽量
熱門文章
  • 正所謂,肥開有條路。自從傷腳要休息,先發現自己的食量驚人。之前日跑夜跑,食幾多都唔會點肥落去,依家唔跑但係食大左既胃縮唔返細,咁先最傷心呀! 因為最近迎接人生第一個馬拉松,面對肥到跑唔郁既身軀,我真係面對唔到我自己。所以上個月起我就試用supplement減肥大法! 一齊黎睇下Tiff哥既計劃係點先: 首先要養好身子,準備為身體排毒! 而要在短時間內減走肚腩,先要清走體內的毒素排出宿便。坊間雖有不少能幫助調理腸道的產品,但肝臟是最先為身體解毒的器官,毒素透過血夜先先從肝臟過濾,然後把毒素及外來物運送到腸道,最後由腸道把老廢物排出體外。 ZEN 纖益清錠 (ZEN Prime™)具有朝鮮薊、蒲公英根和杜松子等珍貴的草本植物精華提取物及複合酵素,保護及促進肝臟健康,同時促進消化,有助排走長久累積的毒素架。 Tiff哥會食每日 2 次,起身同準備出去食午餐前食一粒,幫助身體排毒。

     

    C9girltiff 12,914

  • 呢排冬天乾到咁 Tiff哥都要係日常化妝品到加強補濕! 濟州尊貴蝸牛安瓶氣墊粉餅 係TONYMOLY皇牌蝸牛系列新出氣墊粉餅 面膜就敷得多 連敷返一星期黎急救 加埋入粉餅咪無時無刻都補濕upup! 入面有TONYMOLY皇牌嘅黃金發酵蝸牛黏液過濾物 精華經4倍發酵過程 令粒子變得極微細 直入肌底 成為美白、抗皺及防曬3重功效化妝品 一個cushion粉底擁有高級安瓶成分 以水分填補細紋及毛孔 肌膚水潤保濕 入面仲有微細的遮瑕粉末 細緻地遮蓋瑕疵 打造完美水光Tiff哥!

     

    C9girltiff 12,914

  • 運動女生就是犧牲色相。唔係出賣色相啵,我地又跑又游水,又曬又浸氯水,有邊刻俾頭皮一個真正既護理? ​來自美國既Lavacqua,用豐富意大利火山礦物成份同11種草本成份製成Volcanic water final rinse。 ​ 珍貴火山礦物質成分 鑯:補充頭髮既鐵質,防止脫髮問題。 銅:可以防止形成白髮。 鋅:鋅喺DNA同RNA既生產中有不可缺乏既作用,達至正常毛囊細胞分裂,促進秀髮。 硒:可以破壞於頭皮上的一種真菌,推進秀髮的生長,保護我地既頭皮。 11種草本成分 百里香、款冬花、蓍草、樺樹皮、馬尾草、蕁麻、迷迭香、薄荷、薰衣草、蜂蜜及醋 ​ 在洗完頭半濕情況下使用,直接噴於頭皮,吹乾或者自然乾都會感覺順滑亮麗。而且火山水噴上頭髮超水質超清爽,唔怕好似泥咁笠痴痴。適用於漂過傷晒既頭髮,亦可以減慢染髮褪色既時間,頭皮問題都會慢慢得到改善。 ​ L

     

    C9girltiff 12,914