24
04.2019

佛心激光脫毛推介 四人實試邊間做脫毛最有效

美容時尚(身體)   生活品味   其他  

 

佛心激光脫毛推介 四人實試邊間做脫毛最有效

 

 

 

 

個個都話脫毛,唔通個個都想脫毛咩?其實唔係個個都想脫毛,不過我就覺得脫毛真係女人一生之中最需要做嘅事項之一,因為脫毛可以令到你個人睇起黎更整潔乾淨,比人嘅第一印象都會加分,試想像下你同異性第一約會但唔記得脫毛,啲毛毛出曬黎,異性近睇見到都幾尷尬下,想遮都遮唔切,就算你化個妝好靚,著得好靚,都會比毛毛嘅出現而大打折扣,所以就算幾唔想脫毛,作為女人都應該為自己每一刻做最好嘅準備,下定決心搞掂脫毛呢個目標!仲要係永久脫毛嗰隻,因為你每次自己脫,其實好快就會出返,即使你幾盡力都好,都難逃自己脫毛而出現嘅黑色一點點、黑色素越來越深、毛囊閉塞、倒生等等嘅問題,所以去做激光永久脫毛係最好嘅,可以免除以上嘅煩惱,女人本應該對自己好啲,因為無人比你更錫自己!

 

 

 

但係一講到激光脫毛好多人都會怕效果/質素係咪真係好 / 比人hard sell / 價錢太貴負擔唔起,以前嘅我就會覺得一分錢一分貨,貴嘅點可能就會好d,但其實只要你肯花多d時間睇多d了解多d問多d,就會發現想要一分貨唔一定要用一分錢,有時中低價錢/一個合理嘅價錢都可以得到高質嘅效果!但係點先唔洗比人呃!?花多少少時間睇下以下分享先啦…

 

 

 

朋友1號:Dream Beauty Pro 嘅體驗

 

朋友揀呢間嘅原因係佢夠抵,一個好平嘅價錢$333就做到6個部位,分別係3個大部位同3個細部位,朋友都知道價錢好平上到去應該都難逃比人sell,但點知佢地係兩個人一左一右夾住黎sellsell到你暈,唔買都唔肯停,最後比人sell到買左咗個深層清潔(腋下位),因為做完效果會好d,色素淡d,望落靚d,做完一d效果都無,就咁白白晒咗幾百==到第二次上去,朋友講明無錢無卡,因為佢只帶現金$50,咩卡都唔帶,d人就無再sell佢,但就話佢呢到皮膚太乾嗰到又有毛囊倒生,要下次先做得,搞到6個部位,最後只可以做3個,其他預約下次啦,d態度又差,好似我朋友有咩欠咗佢地咁,搞到朋友勁後悔去咗做,後黎佢上網睇翻,其實呢間完全係黑店已經好多人中過,仲叫身邊d朋友千祈唔好上去比人呃!!!

 

 

 

朋友2號:Devon嘅體驗

 

其實2號朋友都係貪平先去試,當時係$688,一個價錢2人同行,姐係佢只需要比$344就可以做兩個部位,嗰陣佢仲覺得雖然比dream beauty pro貴咗d,但係$344做都兩個部位都唔錯啊,點知佢到都係sell到癲,仲要等咗好耐,因為嗰到得一部機,d人要輪住做,係輪候時間就係咁sell你,有房就叫你入去,但唔係幫你做脫毛而係再sell你,仲要開燈對住你,話你皮膚咁咁咁,講到有咁差得咁差,講到你心郁想做為止,到佢最後肯話多做一個乜乜乜療程啦,但個治療師又勁hea,連脫毛都係hea做,一分鐘都無就做完兩part嘅脫毛,激到朋友『紮紮跳』!

 

 

 

朋友3+ 我自己:Wiish Derma嘅體驗

 

Wiish Derma就係3號朋友仔介紹我去嘅,因為佢做咗幾次完全無負評過,返而覺得呢間真心抵做,每日唔洗$30就可以做到全身脫毛,朋友同我都係$9800全身脫毛嘅,佢地都可以揀部位黎脫,不過揀來脫好似仲貴過全身脫咁,因為都就夏天,一到夏天我就成日著開短褲背心,所以手手腳腳嘅毛都想脫清佢。未上去嘅時候其實都怕佢會sell到我暈,雖然朋友有打定強心針話放心啦,唔會hard sell 你架,但係呢啲野好難講架嘛,點知會唔會你咁好彩唔彩,我就比人sell呢,因為要$9800,基本上都係帶卡上去,所以特別怕佢地sell,加埋朋友12號嘅經驗,更加唔放心。好彩上到去佢地真係hard sell我,而且個治療師仲好細心幫我做脫毛,雖然都係有d毛囊倒生同太乾嘅問題,但佢地唔會因為咁就話唔做得或者hard sell要我買d保濕療程。脫毛位置太乾嘅,佢地會幫我搽gel剃毛,再幫我落lotion等幾分鐘皮膚吸收咗先做脫毛,成個療程都好舒適,又無hard sell,最緊要係治療師真係好抵贊,因為佢真係好細心同埋有耐性幫我做,成嗰過程全身脫毛做咗差唔多兩個鐘,雖然只睇個價錢係貴咗d,但係佢係全身脫毛,加埋做過之後嘅經驗整體來講呢個價錢絕對係值得做,因為你貪平做出面嘅,次次比人sell你做其他療程加加埋埋都差唔多呢個價錢,預期定點唔比人hard sell 不如實實在在揀一間真係信得過而且效果又好嘅黎做。

 

 

 

題外話,原來Wiish Derma係用GentleLase Pro 755nm嘅激光脫毛機,因為755係現時最好嘅脫毛機,最適合亞洲人嘅(可以上網睇多d資料),因為反黑機會相對較808嘅低,而dream beauty pro就係808devon都係755但服務就比較差。

 

 

 

dream beauty prohttps://dreambeautypro.com/home

 

devonhttp://devonbeauty.com.hk/laser.php?gclid=Cj0KCQjw-tXlBRDWARIsAGYQAmdBKvvGwWHHIwydhfDduqKQEe9ylCMIvjKomy5k_AOTgSRiBixBdXkaAjtoEALw_wcB

 

Wiish Derma:(瑋詩醫美中心)

https://www.facebook.com/Wiishderma-3193751517316671/?ref=bookmarks

Whatsapp:63541448

*有一個月無條件退款保證*

 

Tag

脫毛,激光脫毛,全身脫毛,dreambeautyprodevonWiish derma,黑色一點點,毛囊倒生,皮膚乾燥,黑色素,hard sellGentleLase Pro 755nm,瑋詩醫美中心,美容,價錢平

發表於2019.4.24
留言(0)
博客名稱 :
lovebeauty
網誌名稱:
lovebeauty18's blog
使用天數:402
電郵:lovebeauty0118@gmail.com
按月份瀏覽
    2020
  • 一月
  • 二月
  • 三月
  • 四月
  • 五月
    2019
  • 一月
  • 二月
  • 三月
  • 四月
  • 五月
  • 六月
  • 七月
  • 八月
  • 九月
  • 十月
  • 十一月
  • 十二月
>> 更多
系統分類
  • 美容時尚
  • 飲食烹飪
  • 環球旅遊
  • 生活品味
  • 其他